Ruokakesko nimitti ketjujohtoa


 
 
Ruokakesko on nimittänyt KTM Mika Rautiaisen (44) K-citymarket-ketjun elintarvikekaupasta vastaavaksi johtajaksi ja KTM Ari Svenskin (43) K-market-yksikön johtajaksi. Molemmat nimitykset astuvat voimaan 1.6.2007.
 
Mika Rautiainen on ollut K-ryhmän palveluksessa vuodesta 1988 lähtien. Ruokakeskossa hän on toiminut viimeksi K-market -yksikön johtajana vastaten K-market-ketjusta, K-extra-ketjusta ja Pikoil Oy:stä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. eurooppalaisen ruokakaupan ostoliittymän AMS:n kaupallisena johtajana Hollannissa ja Sveitsissä vuosina 1999-2003.
 
Ari Svensk on ollut Keskon palveluksessa vuodesta 1993 lähtien. Viimeksi hän on toiminut Ruokakeskossa teollisten tuotteiden ostojohtajana ja ennen sitä mm. Baltiassa hypermarket -ketjujohtajana sekä hankintajohtajana.
 
K-citymarket-ketjun nykyinen elintarvikekaupasta vastaava johtaja Karri Pulli eroaa tehtävästä omasta pyynnöstään ja jatkaa Ruokakeskossa projektitehtävissä marraskuun loppuun saakka.
 
Mika Rautiaisen ja Ari Svenskin kuvat ovat ladattavissa osoitteessa www.kesko.fi/Aineistot > Kuva-arkisto.
 
Lisätietoja antavat:
Toimitusjohtaja Terho Kalliokoski, Ruokakesko Oy, puh. 01053 22204
Johtaja Mika Rautiainen, Ruokakesko Oy, puh. 01053 22080
Johtaja Ari Svensk, Ruokakesko Oy, puh. 01053 28940
 
 
Kesko (www.kesko.fi) on vähittäiskaupan osaaja, joka tuo kauppojensa kautta elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään tarjoamalla arvostettuja tuotteita ja palveluita kilpailukykyiseen hintaan. Kesko toimii Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä.