Nokian kolme uutuutta tekevät huipputeknologiasta helppoa ja tyylikästä


Nokia 6267, Nokia 3500 classic ja Nokia 6121 classic täydentävät keskihintaisten puhelinten monipuolista valikoimaa
 
Nokia esitteli tänään Singaporen vuosittaisessa Nokia Connection -tapahtumassa kolme uutta keskihintaista puhelinta: Nokia 6267, Nokia 3500 classic ja Nokia 6121 classic. Käytännöllisen ja miellyttävän muotoilun lisäksi uutuusmallit tarjoavat laajan valikoiman helppokäyttöisiä ominaisuuksia hintaluokassa, jonka kohderyhmä on markkinoiden laajin. Uutuusmallien toimitukset alkavat vuoden 2007 kolmannella neljänneksellä.
 
Nokia 6267: Yksinkertainen on kaunista - helppo tie kuvien, videoiden ja musiikin maailmaan
Värikkään Nokia 6267 -puhelimen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen. Erilliset medianäppäimet ja multimediasovellukset tekevät videoiden katselun ja kuvien selailun nautittavan yksinkertaiseksi. Musiikin kuuntelu käy mutkattomasti huippulaatuisen musiikkisoittimen ansiosta. Korkealuokkaiset video-ominaisuudet ja kaksi kameraa - mukaan lukien kahden megapikselin kamera, jossa on salama ja 8-kertainen digitaalinen tarkennus - takaavat hienot kuvat ja tekevät videokuvan tallentamisesta ja toistosta sekä kuvien jakamisesta perheen ja ystävien kesken entistäkin helpompaa. Nokia 6267 -puhelin hyödyntää 3G-teknologiaa, mikä mahdollistaa nopean tiedonsiirron, internetin selaamisen ja videopuhelut. Sulavalinjaisen ja kätevän kokoisen laitteen ominaisuuksiin kuuluvat myös suuri näppäimistö, korkearesoluutioinen näyttö ja kalenteri. Laitteen muisti on laajennettavissa muistikortilla jopa neljään gigatavuun videoleikkeiden, kuvien ja musiikin tallennusta varten. Nokia 6267 -puhelimen puheaika on jopa 6,5 tuntia ja valmiusaika jopa 12,5 päivää.
 
Nokia 3500 classic: Ajatonta muotoilua ja helppokäyttöisiä perusominaisuuksia tyylitietoisille
Nokia 3500 classic tarjoaa ajatonta muotoilua ja helppokäyttöisiä perusominaisuuksia kuluttajille, jotka eivät halua tinkiä tyylistä. Sulavalinjaisen Nokia 3500 classic -puhelimen houkuttelevaa värivalikoimaa on korostettu näppäinmaton rohkealla värityksellä. Sitä ympäröi lisäksi metallikehys, joka suojaa puhelinta ja tuo sen hienostuneen muotokielen selkeästi esille. Nokia 3500 classic -puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat FM-radio, kahden megapikselin kamera, pikaviestit ja muistitilaa kahden tuhannen kontaktin osoitekirjalle. Puhelimen puheaika on jopa 3 tuntia ja valmiusaika jopa 12 päivää.
 
Nokia 6121 classic: Monipuolinen älypuhelin 3G-ominaisuuksilla
Nokia 6121 classic on nopea, monipuolinen ja näppärän kokoinen älypuhelin, joka toimii WCDMA 900/2100 sekä GSM 850/900/1800/1900 -verkoissa. Korkealaatuisten kuvien ottaminen on helppoa ja nopeaa: puhelimessa on kahden megapikselin kamera, jossa on 4-kertainen digitaalinen tarkennus, salama ja panorama-kuvaustila. Lisäksi puhelimen etuosassa sijaitsevaa toista kameraa voi käyttää videopuheluihin. Nokia 6121 classic -älypuhelin hyödyntää HSDPA-teknologiaa, joka tarjoaa entistä helpomman ja nopeamman tiedonsiirron, internet-selauksen, videoiden toiston sekä sähköpostien liitetiedostojen vastaanoton. Yhteystiedot, kalenteritiedot, valokuvat, videot ja muut tiedostot voi siirtää vanhasta Nokia -puhelimesta uuteen Nokia 6121 classic -älypuhelimeen sisäänrakennetun tiedonsiirtosovelluksen avulla.
 
"Nämä kolme uutuusmallia tekevät keskihintaisten puhelinten valikoimastamme entistäkin monipuolisemman ja tarjoavat enemmän mahdollisuuksia mobiiliin yhteydenpitoon", sanoo johtaja Peter Ropke Nokian Mobile Phones -toimialaryhmästä. "Kuluttajat löytävät varmasti tarpeitaan vastaavan tyylikkään puhelimen, halusivatpa he tallentaa ikimuistoisia hetkiä, hyödyntää internetin tarjoamia mahdollisuuksia tai jakaa musiikkikokemuksia."
 
 
 
Nokia
Nokia on maailman johtava langattoman viestinnän yritys, joka vie eteenpäin yhdistyvän Internet- ja viestintäteollisuuden kasvua ja muutosta. Laajan matkaviestinvalikoimansa avulla Nokia tarjoaa ihmisille elämyksiä musiikin, navigaation, videon, television, kuvien, pelien ja langattomien yritysratkaisuiden alueilla. Nokia toimittaa myös laitteita, ratkaisuja ja palveluita viestintäverkkoihin.
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia, Mobile Phones
Viestintä
Puh. 07180 45748
 
Nokia
Viestintä
Puh. 07180 34900