Fortis lanceert online musical game


Fortis introduceerde op 31 mei jl. onder de naam Ticket to Tarzan een online game voor musical fans in Nederland. Met behulp van deze zogenaamde viral wil Fortis haar rol als trotste hoofdsponsor van de musical Tarzan onderstrepen. Sinds de lancering van het spel hebben al meer dan 35.000 musical liefhebbers meegedaan.
 
Op de speciale actiesite www.tickettotarzan.fortis.com worden bezoekers meegenomen naar de musical Tarzan in het Fortis Circustheater in Scheveningen. De deelnemer aan het spel ontvangt na het inloggen een toegangskaartje voor het theater en wordt door een gastheer gevraagd op de juiste stoel in de zaal plaats te nemen. Als de gekozen zitplaats overeenkomt met het rij- en stoelnummer op het toegangskaartje, heeft de bezoeker een prijs gewonnen. Als de speler geen geluk heeft, kan hij of zij een nieuwe poging wagen nadat het spel aan drie vrienden of bekenden is doorgestuurd.
 
In totaal kunnen er 10 VIP-arrangementen voor 2 personen gewonnen worden. Een VIP-arrangement bestaat uit twee eersterangs toegangskaarten, een driegangen diner in het theaterrestaurant, een backstage rondleiding en een exclusieve Meet & Greet met de cast van de musical Tarzan. Als troostprijs worden er 100 Tarzan Cd's weggegeven.
 
Bas van der Pompe, Hoofd Sponsoring Fortis in Nederland: "Wij zijn al vele jaren sponsor van het Fortis Circustheater en van verschillende musicals van Joop van den Ende. Om deze succesvolle samenwerking voor het grote publiek meer bekendheid te geven, zijn wij met deze online game gestart. Het aantal deelnemers tot nu toe overtreft onze verwachtingen. Uiteraard hopen wij dat de vele liefhebbers van musicals in Nederland het waarderen dat wij dergelijke activiteiten ondernemen en dat zij vaker aan Fortis denken als zij een mooie avond hebben doorgebracht in het Fortis Circustheater."
 
Het spel wordt breed onder de aandacht gebracht via een online bannercampagne. Ook via de eigen websites www.fortis.nl en www.fortisasr.nl kan het spel gespeeld worden.  Ticket to Tarzan is tot 10 juli 2007 online.
 
Fortis is een internationale financiële dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren. Wij bieden onze particuliere, zakelijke en institutionele klanten een breed pakket van producten en diensten via de eigen kanalen, in samenwerking met het verzekeringsintermediair en via andere distributiepartners.
Met een marktkapitalisatie van EUR 40,3 miljard (31/05/2007), behoort Fortis tot de twintig grootste financiële instellingen van Europa. Onze sterke solvabiliteit, onze aanwezigheid in 50 landen en de toewijding en het professionalisme van onze 60.000 medewerkers stellen ons in staat om mondiale kracht te combineren met lokale flexibiliteit, een combinatie die garant staat voor optimale dienstverlening. Meer informatie is beschikbaar op www.fortis.nl
 
 

Attachments

PDF versie persbericht