QPR:n Miika Nurminen KAOS- yhteisön isännistön jäseneksi


QPR Software Oyj:n kokonaisarkkitehtuuriratkaisusta vastaava johtaja Miika Nurminen on valittu suomalaiset alan avainosaajat yhdistävän Kokonaisarkkitehtuurin osaamisyhteisön (KAOS) isännistön jäseneksi. Yhteisö pyrkii edistämään liiketoimintalähtöistä kokonaisarkkitehtuurinäkemystä suomalaisissa elinkeinoelämässä, yrityksissä, julkishallinnossa ja yhteisöissä.

”Näen, että valintani on suomalaisten kollegojeni tunnustus QPR:n osaamiselle. Se kertoo meidän olevan vakiintuneen ja vakavasti otettavan kokonaisarkkitehtuuritoimijan, jonka osaamiselle ja näkemyksille annetaan arvoa myös itse osaamisalueen ja siellä työtä tekevien ammattilaisten arvostuksen kehittämiseksi. Toivon kaikkien kokonaisarkkitehtuurityötä tekevien liittyvän KAOS-osaamisyhteisön jäseneksi, jolleivät jo ole”, Miika Nurminen sanoo.

QPR Softwaren kokonaisarkkitehtuuriratkaisu sisältää palvelut ja valmisohjelmistot prosessien ja kokonaisarkkitehtuurin hallintaan. Palvelut kattavat nykytilan arvioinnin, menetelmäkoulutukset sekä kokonaisarkkitehtuurin asiantuntijapalvelut. QPR toteuttaa ratkaisut ja palvelut ohjelmistoriippumattomasti.

”Kokonaisarkkitehtuurin kehittämisen tulee aina lähteä liikkeelle asiakkaille tarjottavien palveluiden parantamisesta. Tämä on mahdollista, kun kokonaisarkkitehtuurilla kuvaamalla ottaa haltuunsa organisaation toiminnan ja tietojärjestelmät sekä niiden kehityskulut”, Miika Nurminen kiteyttää oman lähestymistapansa.

KAOS, eli Kokonaisarkkitehtuurin osaamisyhteisö pyrkii edistämään liiketoimintalähtöistä kokonaisarkkitehtuurinäkemystä suomalaisissa elinkeinoelämässä, yrityksissä, julkishallinnossa ja yhteisöissä. KAOS on yksi suomalaiset tietojärjestelmätyön ammattilaiset yhdistävän Sytyke ry:n (www.sytyke.org) yhteensä kahdeksasta osaamisyhteisöstä.

QPR Software Oyj tarjoaa asiakkailleen parhaat palvelut ja ohjelmistot prosessien ja kokonaisarkkitehtuurin kehittämiseen. Yhtiöllä on yli 1 500 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ympäri maailman yli 50 maassa. QPR:n osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja QPR Software Oyj:ssä:

Miika Nurminen, johtaja, kokonaisarkkitehtuuriratkaisut
Puhelin: 040 5031 982
E-mail: miika.nurminen(at)qpr.com

Lisätietoja QPR Kokonaisarkkitehtuuriratkaisusta:

http://www.qpr.fi/prosessijohtaminen-ja-kokonaisarkkitehtuuri/ratkaisut.htm