Colliers International väljer affärssystemet 3L Pro


Stockholm, 2011-11-29 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- 3L System Group och Colliers International har tecknat avtal för affärssystemet 3L Pro för Colliers verksamhet i Sverige. Affärssystemet 3L Pro kommer bland annat användas för Colliers redovisning, fastighetsadministration samt teknisk förvaltning av fastigheter.

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning verksamt i 61 länder och på 512 kontor, varav tre ligger i Stockholm, Göteborg och Malmö. Colliers använder sedan tidigare 3L System Groups produktserie Capifast som stöd för sitt arbete med marknadsföring och säljstöd.

- Som en marknadsledande expert inom fastighetsbranschen är det av stor vikt att vi alltid har tillgång till korrekt systemstöd samtidigt som vi skall ge våra kunder en bättre service än andra. 3L System och affärssystemet 3L Pro och 3L System Group blir tack vare sin specifika branschkunskap och ledande systemlösningar en viktig pusselbit för Colliers fortsatta framgång, säger Dan Törnsten, VD för Colliers International i Sverige.

- Vi är stolta att ha blivit utvalda till Colliers affärssystemleverantör. Att valet föll på det ledande ekonomi- och affärssystemet 3L Pro vid Colliers upphandling ser vi som ett viktigt steg i att vara den branschpartner som Colliers sökte och vår ambition är att detta skall ge Colliers ytterligare styrka säger Fredrik Ruben, VD & Koncernchef för 3L System Group.

Affärssystemet 3L Pro hanterar det mesta inom bygg- och fastighetsbranschen, inkluderat ekonomi, projektredovisning, olika avtalsformer och teknisk fastighets-förvaltning. En ny användare kan börja i stor eller liten omfattning och bygga ut systemet efterhand som nya behov uppstår.

För frågor, kontakta:

Fredrik Ruben, VD & Koncernchef
3L System Group (publ)
Tel. 070-427 41 10
E-mail: fredrik.ruben@3lsystem.com
 

Dan Törnsten, VD
Colliers International AB
Tel. 08-402 36 74
E-Mail: dan.tornsten@colliers.se

 

Om 3L System Group:

3L System Group utvecklar avancerade mjukvarusystem för att hjälpa kunder inom bygg-, fastighets- och mediebranschen att uppnå konkurrensfördelar i en värld där service och affärer allt oftare sker online. Bolaget tillhandahåller dessutom kundanpassningar, installation, utbildning och support kring produkterna. Bolagets aktier handlas på NasdaqOMX First North och Avanza Bank är bolagets Certified Adviser. Se även www.3lsystem.com


Attachments