Generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S


Selskabsmeddelelse nr. 6/2012

I henhold til vedtægternes § 12 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Onsdag den 25. april 2012 kl. 17.00 i Tinghallen, Tingvej 2, 8800 Viborg

med følgende

Dagsorden:

1. Valg af dirigent

2. Bestyrelsens beretning om bankens virksomhed i det forløbne år

3. Fremlæggelse af årsberetning og årsregnskab med revisionspåtegning til godkendelse.

4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til det godkendte regnskab.

5. Valg af bestyrelsesmedlemmer

6. Valg af revisionskyndigt bestyrelsesmedlem

7. Valg af revisor

8. Behandling af forslag fra bestyrelse eller aktionærer

9. Eventuelt

Ad pkt. 8: Godkendelse af honorar til bestyrelsen jf. vedtægternes § 20, stk. 7.

I henhold til Selskabslovens § 97, stk. 1, nr. 1 oplyses, at aktiekapitalen på indkaldelsestidspunktet er nominelt DKK 550,6 mio. fordelt på aktier à DKK 10,00 eller multipla heraf.

Aktionærernes stemmeret er reguleret i vedtægternes § 15, hvoraf det blandt andet fremgår, at hvert aktiebeløb på DKK 10,00 repræsenterer én stemme dog således, at ingen aktionær kan afgive stemme for mere end 1 % af den samlede aktiekapital.

En aktionærs ret til at deltage på generalforsamlingen og afgive stemme på sine aktier fastsættes i forhold til de aktier, som aktionæren besidder på registreringsdatoen. Registreringsdatoen er onsdag den 18. april.

Tilmelding til generalforsamlingen kan ske på bankens hjemmeside www.andelskassen.dk eller ved henvendelse i en af bankens filialer. Adgangskort til generalforsamlingen udstedes i overensstemmelse med vedtægternes § 15, stk. 2, hvorefter adgangskort til generalforsamlingen kan bestilles til og med fredag den 20. april kl. 23:59.

Det er muligt at afgive stemme elektronisk ved brev. Stemmeseddel hertil findes på bankens hjemmeside, jf. vedtægterne § 17, stk. 4. Der kan brevstemmes indtil den 24. april kl. 12.

Har en aktionær ikke mulighed for at deltage i generalforsamlingen, kan der gives fuldmagt for de stemmer, der knytter sig til aktierne. Fuldmagter skal være skriftlige og daterede og skal fremlægges ved udstedelse af adgangskort. Fuldmagter til selskabets ledelse skal være skriftlige og dateret højst 1 år forud for generalforsamlingen og kan kun gives til én bestemt generalforsamling.

Såfremt der ønskes afgivet fuldmagt til selskabets bestyrelse, skal fuldmagtsblanket sendes til og være VP Investor Service i hænde senest den 20. april kl. 23:59 enten på fax 43 58 88 67 eller via e-mail vpinvestor@vp.dk. Fuldmagt kan endvidere afgives elektronisk via bankens hjemmeside og VP´s hjemmeside www.vp.dk/gf senest den 20. april kl. 23:59.

Årsrapporten for 2011 samt fuldstændig dagsorden ligger til gennemsyn for aktionærerne i alle bankens afdelinger fra tirsdag den 3. april.

Inden generalforsamlingen er banken fra kl. 16.30 vært ved en kop kaffe/the med småkager.

Hammershøj, den 2. april 2012

På bestyrelsens vegne

Jakob Fastrup
Bestyrelsesformand


Attachments