Evli Plc: Financial Statements Bulletin January-December 2022
January 26, 2023 04:00 ET | Evli Plc
EVLI PLC’S STOCK EXCHANGE RELEASE ON JANUARY 26, 2023, AT 11.00 AM (EET/EEST) A YEAR OF SIGNIFICANT ARRANGEMENTS WENT FAVORABLY Evli carried out a successful partial demerger in the spring. In...
Evli Oyj: Tilinpäätöstiedote 1.1.–31.12.2022
January 26, 2023 04:00 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 26.1.2023 KLO 11.00 (EET/EEST) MERKITTÄVIEN JÄRJESTELYJEN VUOSI SUJUI SUOTUISASTI Evli toteutti keväällä onnistuneen osittaisjakautumisen. Järjestelyssä Evli keskittyi...
Evli Plc: Proposals to the Annual General Meeting
January 26, 2023 03:30 ET | Evli Plc
EVLI PLC’S STOCK EXCHANGE RELEASE ON JANUARY 26, 2023, AT 10.30 AM (EET/EEST) The following proposals are suggested to the Annual General Meeting to be held on March 14, 2023. The shareholders,...
Evli Oyj: Päätösehdotukset varsinaiselle yhtiökokoukselle
January 26, 2023 03:30 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 26.1.2023 KLO 10.30 (EET/EEST) Evli Oyj:n 14.3.2023 pidettävälle varsinaiselle yhtiökokoukselle esitetään seuraavia päätösehdotuksia. Osakkeenomistajat, jotka...
Evli Plc: The resolutions of the Shareholders' Meeting of the merged EAB Group Plc
December 08, 2022 06:00 ET | Evli Plc
EVLI PLC’S STOCK EXCHANGE RELEASE ON DECEMBER 8, 2022, AT 1.00 P.M. (EET/EEST) The final Shareholders’ Meeting of EAB Group Plc (“EAB Group”), which has merged into Evli Plc (“Evli”), was held...
Evli Oyj: Evliin sulautuneen EAB Group Oyj:n osakkeenomistajien kokouksen päätökset
December 08, 2022 06:00 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 8.12.2022 KLO 13.00 (EET/EEST) Evli Oyj:hin (“Evli”) sulautuneen EAB Group Oyj:n (“EAB Group”) viimeinen osakkeenomistajien kokous pidettiin tänään 8.12.2022 Helsingissä. ...
Evli Plc: Managers' Transactions
November 30, 2022 06:00 ET | Evli Plc
EVLI PLC MANAGERS' TRANSACTIONS November 30, 2022 AT 1.00 P.M. (EET/EEST) ____________________________________________Person subject to the notification requirementName: Antti KuljukkaPosition:...
Evli Oyj: Johdon liiketoimet
November 30, 2022 06:00 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 30.11.2022 KLO 13.00 (EET/EEST) ____________________________________________IlmoitusvelvollinenNimi: Antti KuljukkaAsema: Hallituksen jäsen/varajäsen ...
Evli Plc: Managers' Transactions
November 28, 2022 11:40 ET | Evli Plc
EVLI PLC MANAGERS' TRANSACTIONS November 28, 2022 AT 6.40 P.M. (EET/EEST) ____________________________________________Person subject to the notification requirementName: Teuvo SalminenPosition:...
Evli Oyj: Johdon liiketoimet
November 28, 2022 11:40 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 28.11.2022 KLO 18.40 (EET/EEST) Evli Oyj: Johdon liiketoimet____________________________________________IlmoitusvelvollinenNimi: Teuvo SalminenAsema: Hallituksen...