Evli Plc: Managers'
Evli Plc: Managers' Transactions
May 04, 2023 06:20 ET | Evli Plc
EVLI PLC MANAGERS' TRANSACTIONS May 4, 2023 AT 1:20 PM (EET/EEST) ____________________________________________Person subject to the notification requirementName: Panu JousimiesPosition: Other senior...
Evli Oyj: Johdon lii
Evli Oyj: Johdon liiketoimet
May 04, 2023 06:20 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 4.5.2023 KLO 13.20 (EET/EEST) ____________________________________________IlmoitusvelvollinenNimi: Panu JousimiesAsema: Muu ylin johtoLiikkeeseenlaskija: Evli OyjLEI:...
Evli Plc’s Interim R
Evli Plc’s Interim Report January-March 2023
April 25, 2023 07:00 ET | Evli Plc
EVLI PLC STOCK EXCHANGE RELEASE ON APRIL 25, 2023, AT 2:00 PM (EET/EEST) A FAVORABLE START TO THE YEAR - OUTLOOK UNCHANGED The merger with EAB Group Plc finalized according to plan and planned...
Evli Oyj:n osavuosik
Evli Oyj:n osavuosikatsaus tammi-maaliskuu 2023
April 25, 2023 07:00 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ PÖRSSITIEDOTE 25.4.2023 KLO 14.00 (EET/EEST) VUOSI KÄYNNISTYNYT SUOTUISASTI – NÄKYMÄT ENNALLAAN Yhdistyminen EAB Group Oyj:n kanssa toteutui suunnitellusti, tavoitellut synergiat...
Decisions taken by E
Decisions taken by Evli Plc's Annual General Meeting and organizational meeting of Board of Directors on March 14, 2023
March 14, 2023 07:30 ET | Evli Plc
EVLI PLC STOCK EXCHANGE RELEASE MARCH 14, 2023 AT 1:30 PM EET/EEST Evli Plc's Annual General Meeting on March 14, 2023 approved the financial statements and discharged the members of the Board of...
Evli Oyj:n varsinais
Evli Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset 14.3.2023
March 14, 2023 07:30 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.3.2023 KLO 13.30 (EET/EEST) Evli Oyj:n 14.3.2023 pidetty varsinainen yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle...
Board of Directors o
Board of Directors of Evli Plc decided to establish a new share-based incentive plan
March 07, 2023 10:45 ET | Evli Plc
EVLI PLC’S STOCK EXCHANGE RELEASE ON MARCH 7, 2023, AT 5:45 PM (EET/EEST) The Board of Directors of Evli Plc has decided to establish a new share-based incentive plan for selected key employees of...
Evli Oyj:n hallitus
Evli Oyj:n hallitus päätti perustaa uuden osakepohjaisen kannustinjärjestelmän
March 07, 2023 10:45 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 7.3.2023 KLO 17.45 (EET/EEST) Evli Oyj:n hallitus on päättänyt uuden osakepohjaisen kannustinjärjestelmän perustamisesta valikoiduille konsernin avainhenkilöille....
Evli Plc: Managers'
Evli Plc: Managers' Transactions
March 02, 2023 08:20 ET | Evli Plc
EVLI PLC MANAGERS' TRANSACTIONS March 2, 2023 AT 3:20 PM (EET/EEST) ____________________________________________Person subject to the notification requirementName: Teuvo SalminenPosition: Member of...
Evli Oyj: Johdon lii
Evli Oyj: Johdon liiketoimet
March 02, 2023 08:20 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 2.3.2023 KLO 15.20 (EET/EEST) ____________________________________________IlmoitusvelvollinenNimi: Teuvo SalminenAsema: Hallituksen jäsen/varajäsen Liikkeeseenlaskija:...