Evli Plc: Managers'
Evli Plc: Managers' Transactions
February 27, 2023 05:20 ET | Evli Plc
EVLI PLC MANAGERS' TRANSACTIONS February 27, 2023 AT 12:20 PM (EET/EEST) ____________________________________________Person subject to the notification requirementName: Ingman Group Oy AbPosition:...
Evli Oyj: Johdon lii
Evli Oyj: Johdon liiketoimet
February 27, 2023 05:20 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 27.2.2023 KLO 12.20 (EET/EEST) ____________________________________________IlmoitusvelvollinenNimi: Ingman Group Oy AbAsema: Lähipiiriin kuuluva henkilö(X) Oikeushenkilö...
Evli Plc: Managers'
Evli Plc: Managers' Transactions
February 27, 2023 05:15 ET | Evli Plc
EVLI PLC MANAGERS' TRANSACTIONS February 27, 2023 AT 12:15 PM (EET/EEST) ____________________________________________Person subject to the notification requirementName: Teuvo SalminenPosition:...
Evli Oyj: Johdon lii
Evli Oyj: Johdon liiketoimet
February 27, 2023 05:15 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 27.2.2023 KLO 12.15 (EET/EEST) ____________________________________________IlmoitusvelvollinenNimi: Teuvo SalminenAsema: Hallituksen jäsen/varajäsenLiikkeeseenlaskija:...
Evli Bank Plc's Annu
Evli Bank Plc's Annual Report and Remuneration Report 2022 published
February 17, 2023 08:30 ET | Evli Plc
EVLI PLC’S STOCK EXCHANGE RELEASE ON FEBRUARY 17, 2023, AT 3:30 PM (EET/EEST) Evli Plc has published its Annual Report 2022 in English and Finnish. The Annual Report includes Evli’s highlights...
Evli Oyj:n vuosikert
Evli Oyj:n vuosikertomus ja palkitsemisraportti vuodelta 2022 on julkaistu
February 17, 2023 08:30 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 17.2.2023 KLO 15.30 (EET/EEST) Evli Oyj on julkaissut vuoden 2022 vuosikertomuksen suomeksi ja englanniksi. Vuosikertomus sisältää Evlin kohokohdat vuonna 2022, yhtiön...
Evli Plc: Notice of
Evli Plc: Notice of Annual General Meeting 2023
February 14, 2023 09:30 ET | Evli Plc
EVLI PLC STOCK EXCHANGE RELEASE FEBRUARY 14, 2023 AT 4:30 PM (EET/EEST) The Annual General Meeting of Evli Plc (“Evli” or the “Company”) will be held on Tuesday March 14, 2023 starting at 9:00 am...
Kutsu Evli Oyj:n var
Kutsu Evli Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 2023
February 14, 2023 09:30 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.2.2023 KLO 16.30 (EET/EEST) Evli Oyj:n (”Evli” tai ”Yhtiö”) osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina 14.3.2023 klo 9.00 alkaen...
Evli Plc: Financial
Evli Plc: Financial Statements Bulletin January-December 2022
January 26, 2023 04:00 ET | Evli Plc
EVLI PLC’S STOCK EXCHANGE RELEASE ON JANUARY 26, 2023, AT 11.00 AM (EET/EEST) A YEAR OF SIGNIFICANT ARRANGEMENTS WENT FAVORABLY Evli carried out a successful partial demerger in the spring. In...
Evli Oyj: Tilinpäätö
Evli Oyj: Tilinpäätöstiedote 1.1.–31.12.2022
January 26, 2023 04:00 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 26.1.2023 KLO 11.00 (EET/EEST) MERKITTÄVIEN JÄRJESTELYJEN VUOSI SUJUI SUOTUISASTI Evli toteutti keväällä onnistuneen osittaisjakautumisen. Järjestelyssä Evli keskittyi...